2012-09-20 00:04:33• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Valaki megbántja önt a munkahelyén

Napi horoszkóp szeptember 20-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nem ártana úrrá lennie a szertelenségén. Ha a tehetségét, szorgalmát némi rendszerességgel, türelemmel és pontossággal párosítja, akkor ön lehet az, aki a cégét előrelendíti. Ezt pedig hamarosan mások is értékelni fogják.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Kezd kissé szétszórt lenni. Igaz, ez még nem egyenlő a kiszámíthatatlansággal, és még mindig igyekszik a lehető legpontosabb lenni. De a memóriája már nem a régi. Vezessen be új módszereket, hogy rendbe tudja tenni a dolgait.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Folyamatosan kínálja önnek a sors a jobbnál jobb lehetőségeket. Ön azonban túlságosan is nagyvonalúan bánik velük. Amit azonban ma kínálnak fel önnek, azt nem szabad elszalasztania. Még ha apróságnak is tűnik, sorsfordító lehet.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ami eddig megfeneklett, azt már nem is érdemes tovább erőltetni az életében. Egy dologban azonban ma nagyot léphet előre. Azzal valóban érdemes foglalkoznia. Ha érzi a lendületet, az erő is visszatér a testébe, lelkébe.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nem tudja, miként foghatna hozzá álmai megvalósításához. Van valaki a környezetében (egy képzettebb munkatárs), akitől érdemes lenne tanácsot kérnie. Ne féljen, megbízható, és nem fogja kikotyogni idő előtt az ön terveit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A mai nap lassabb, és nyűgösebb lehet, mint máskor. Nem baj, ilyen is kell. A baj csak az, hogy éppen ön szokott lenni máskor a munkahelyi hajcsár. Könnyen megeshet hát, hogy ma a hóhért fogják akasztani. Ne sértődjön meg!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ön igazán megbízható, és nem fél a kemény munkától. Most azonban mindent terhesnek érezhet. Talán valami kerülgeti, azért nem megy úgy a munkája. Ha teheti, hosszabbítsa meg az ön előtt álló hétvégét egy extra szabadnappal!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Egy váratlan jó hír hozhatja ki végre unott fásultságából. Végre van miért tevékenykednie, pörögnie újra. A lelkesedése szerencsésen átragad a kollégáira is. Ma mindenkit felvillanyoz, és ez az otthonában is folytatódik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Valaki megbántja önt a munkahelyén, és ez igen rosszul érinti érzékeny lelkét. Keressen vigaszt egy jó barátjánál, de ne tárja fel fűnek-fának a gondját. A végén még maga szít saját maga ellen gonosz pletykát akarva-akaratlan.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Végre alkalma nyílik arra, hogy a tehetségét kamatoztassa a munkájában, hogy megmutathassa, ki is ön valójában. A főnöke számára sem marad titok, hogy mire is képes. Ez pedig a távolabbi kilátásait is jelentősen javíthatja.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Az utóbbi időben meglehetősen pokróc módjára viselkedett. Ma ez végre változni látszik. Kedvességével mindenkit levesz a lábáról. Egy régi támogatóját is visszanyerheti, ha jól forgatja a szót, és hízelgése taktikával párosul.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma mindenki ön körül ugrál, családja, társa, még a kollégái is lesik minden szavát. Használja ki ezt a kedvező csillagállást arra, hogy végre ön is elmondja nekik, mennyire szereti őket. A szeretet olyan tőke, ami sohase fogy el.

Napi horoszkóp
(astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: